Banjalučani, kreće EKO-ŠETNJA!

Dragi sugrađani,

Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka u saradnji sa Studentskom organizacijom Prirodno – matematičkog fakulteta Banja Luka pokreće volontersku ekološku akciju ,,EKO-ŠETNJA!”

Prva EKO-ŠETNJA održaće se u UTORAK, 21.07.2020. godine sa početkom u 18 časova i kretaće se do spomenika na Banj brdu i nazad.

Sastanak grupe je na parkingu kod fabrike ,,BEMA” Banja Luka.

Pozivamo sugrađane koji žele da se priključe akciji da sa sobom obavezno ponesu zaštitne maske i rukavice te udobnu odjeću i obuću. Organizator obezbjeđuje vreće za smeće.

EKO-ŠETNJA volonterska je akcija koja će se održavati jednom sedmično, svaki put na drugoj lokaciji i kretaće se drugom putanjom. Kroz dvočasovno druženje i šetnju trudićemo se da sakupimo što više otpada koji nam se nađe na putu!

EKO-ŠETNJA poziva sve organizacije i pojedince voljne da pomognu i priključe akciji da nam se jave kako bi postali suorganizatori ove aktivnosti i kako bismo ovim pokretom očistili naš grad i okolinu ali i promovisali zdrave životne navike i stilove te kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Za sva dodatna pitanja i informacije budite slobodni da nam pišete putem elektronske pošte ili u inbox društvenih mreža na kojima smo dostupni.

#like #share #eko #šetnja

Scroll to top