Poslužene 254 kafe!

Dvomjesečna dijaloška platforma ,,Kafa sa…” koju je naša organizacija implementirala tokom mjeseca aprila i maja ove godine okupila je ukupno 254 učesnika na 12 panela na kojima smo razgovarali sa stranim ambasadorima i predstavnicima međunarodnih misija u Bosni i Hercegovini!

Pandemija sa kojom smo se suočili u prvoj polovini tekuće godine omela je mnoge naše planove, ali nam nije oduzela entuzijazam i radni elan. Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA realizovala je niz online sesija i događaja na kojima smo ugostili strane ambasadore i predstavnike međunarodnih i diplomatskih misija u BiH.

Za dva mjeseca implementacije ove ideje ostvareni su značajni rezultati. U našim ,,kafama” učestvovalo je ukupno 254 učesnika!

Događaji dosegli ukupnu publiku od 41 900 pregleda!

Ovaj impresivan podatak govori da je prosječna vidljivost svake naše objave 3.500! Događaji su dosegli ukupan broj od 2.300 interakcija, što će reći 195 interakcija po događaju!

Ovo nevjerovatno ,,putovanje” okupilo je 12 govornika sa kojima smo dijelili dio našeg vremena pružajući jedni drugima utjehu i oslonac u doba izolacije i karantina. Ova platforma omogućila je mladima iz svih dijelova svijeta da uživo razgovaraju sa predstavnicima diplomatskih misija, da zavire u svijet ambasadora, čuju savjete, iskustva, preporuke… ,,Kafa sa…” je realizovana na engleskom jeziku čime smo dali priliku onima koji ovaj jezik znaju da ga praktikuju, a oni koji ga i dalje savladavaju dobiju prostor za učenje!

Nizom ,,kafa” kreirali smo jaku mrežu i snažna prijateljstva za sve ono što je pred nama!

Svim učesnicima se zahvaljujemo na podršci, učesšću i praćenju. Posebnu zahvalnost upućujemo svima onima koji su omogućili ovu inicijativu sprovodivom kao i svim našim gostima!

Nadamo se nekim novim ,,kafama” uživo!

Scroll to top