CEREBRA: POČINJE EMITOVANJE PROGRAMA RADIO ITALIA!

Polučasovna radio emisija Radio Italia počinje sa emitovanjem na web stranici i Facebook profilu Agencije za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka. Prva emisija počinje u subotu, 30.05. od 12.10h!

Radio Italia polučasovna je radio emisija koja vas u svakoj epizodi vodi u različite predijele Italije, donosi duh italijanske kulture i načina života kroz vrhunsku italijansku muziku.

Počevši od subote, naši pratioci ali i svi ljudi dobre volje imaće priliku da slušaju program Radio Italia tako što će posjetiti našu web stranicu www.cerebra-ngo.com i jednim klikom mišta na player dostupan na stranici započeti ovo nevjerovatno putovanje Italijom!

Da bismo osigurali što lakši pristup, svaka epizoda emisije biće dostupna i putem linka na našoj Facebook stranici!

Radio Italia biće vam dostupna 24 sata dnevno!

Svaka emisija će biti postavljana u 12.10h što znači da jednu emisiju možete da slušate neograničen broj puta i u koje god doba dana želite.

Radio Italia idealan je način ,,bijega” od stvarnosti, opuštanja od dnevnih briga, sjajna prilika za opuštanje dok istovremeno radite na vašem računaru ili na nekim drugim kućanskim poslovima.

Program Radio Italia realizuje se uz podršku Ambasade Republike Italije u Bosni i Hercegovini dok najnovije emisije uživo možete pratiti svake srijede od 12.10h na radio talasima Radio Sarajevo, Radio Kameleon, Radio Gradska mreža Mostar, Free Radio Prijedor i RTV Zenica.

Buon ascolto!

Scroll to top