BLoading u brojkama – 15 000 puta HVALA!

Banja Luka je obilježila Dan grad i 75. godišnjicu od oslobođenja u Drugom svjetskom ratu!

Ove godine, pogođeni vanrednim mjerama i situacijom koja ne sliči ni na jednu krizu od prije, skromno ali dostojno i ponosno obilježili smo Dan grada, vjerujući da iz krize izazvane virusom Korona izlazimo još jači i ujedinjeniji no ikad!

Namjera naših članova i aktivista koji, kao i svi ostali, svoje vrijeme provode radeći od kuće i pripremajući brojne sadržaje usmjerene ka animaciji i kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena, bila je zajedničko ,,online” obilježavanje ovog značajnog datuma i dana za sve nas iz grada na Vrbasu.

U ovo doba godine Banja Luka je posebna. Priroda se budi iz zimskog sna i gradu oblači najljepše zeleno odijelo koje ga krasi u mjesecima koji dolaze. Ulice nas zovu, odjednom se čuje rijeka ljudi, žubor ljubavi ulicama krajiške ljepotice. Uživamo u sadržajima ,,Proljeća u Banjaluci”, slavimo Dan grada, Vaskrs… Uskraćeni za sve ovo uspjeli smo održati nivo optimizma i, iako skromno, napraviti atmosferu slavlja u kojoj smo zajedno uživali u prethodnim danima…

,,BLoading – učitavanje” jedinstven je koncept i online kampanja, sedmica u kojoj smo kroz niz aktivnosti obilježili Dan grada i to na dostupnim online platformama i društvenim mrežama.

Pet dana slavlja, pet različitih aktivnosti i pregršt ljubavi!

Dan grada obilježili smo nizom dogadjaja u sedmici od 21. do 26. aprila. Iza nas je mnogo rada i truda ali i kvalitetni rezultati koji ne izostaju kada se posao radi predano i s ljubavlju. Tome svjedoči i činjenica da je kompletan program realizovan uz 0KM troškova!

15 000 puta HVALA!

Sumirajući rezultate koje smo postigli kroz ove aktivnosti sa zadovoljstvom možemo da uputimo veliko HVALA i da ga pomnožimo sa 15 000!

Da, upravo toliki reach je ostvaren kroz naše aktivnosti. To znači da smo na dnevnom nivou dostizali publiku od 3 000 korisnika, dok smo u prosjeku imali po 150 interakcija u svakoj od aktivnosti.

Sve naše aktivnosti okupile su preko 100 direktnih korisnika i učesnika.

Sedmicu smo započeli najavom kampanje i čestitkama gradu za njegov Dan. “75 razloga za sreću i ponos” naziv je akcije u kojoj smo objavili ukupno 75 razglednica našeg grada uz poruku ljubavi ,,Banja Luka loves you – Banja Luka vas voli”.

Nastavili smo kroz razgovor sa gradonačelnikom Radojičićem, što je s obzirom na izostanak zvanične svečanosti obilježavanja Dana grada predstavljalo i svojevrsni centralni ili jedan od centralnih dogadjaja povodom Dana grada. Razgovoru je prisustvovalo 20 učesnika dok je isti pregledan preko 100 puta na našem You Tube kanalu!

Objavili smo i konkurs za najljepše čestitke povodom Dana grada i izabrali najbolje! Održali smo naša prva dva ,,live” uključenja putem naše Instagram stranice gdje smo na temu ,,Banja Luka – juče, danas, sutra” razgovarali sa Mladenom Šukalom i Robertom Dacešinom!

Sve smo začinili online kvizom o poznavanju Banje Luke ,,Cijeli grad crveno – plav” koji je dostupan i na priči (story) našeg Instagram naloga. Pozivamo vas da testirate svoje znanje ali i naučite nešto novo o našem gradu!

Sedmica iza nas pokazala je da možemo mnogo kada radimo zajedno i iz ljubavi.

Korona će proći, kriza će završiti, sutra ćemo se suočiti sa nekim novim izazovima i u svemu tome o nama svjedoče djela koja ostavljamo iza sebe. Zato nastavljamo dalje, zajedno! Odlučniji nego ikad da radimo jedni sa drugima i jedni za druge.

BLoading je završen, učitali smo još jedan dokument, zipovali i smjestili u folder ,,Banja Luka 2020″… Mladi su ponovo pokazali da su nepresušni izvor energije i naveći saveznik vremena koje tek dolazi!

#bloading #mladi #banjaluka #dangrada

Scroll to top