Obuka: Pisanje prijedloga projekta i budžeta

Agencija za saradnju i razvoj CEREBRA Banja Luka organizuje dvodnevnu obuku iz oblasti projektnog menadžmenta, koja će se održati od 10 do 17 časova u srijedu i četvrtak, 13. i 14. februara 2019. godine u Domu omladine Banja Luka.

Cilj obuke je pružiti učesnicima znanja u vezi pripreme projektnog prijedloga i upoznati sa programskim okvirom prijedloga projekta i budžeta.

Tokom obuke učesnici će imati priliku da steknu znanja o pisanju projekata, programskom okviru prijedloge projekta kojeg čine projektni ciklus, sažetak projekta, analiza problema, definisanje ciljeva, određivanje ciljnih grupa, metodologija, rezultati projekta, plan aktivnosti, izvještvanja, praćenje, budžet i dr.

Predavač je mr Ilija Trninić, izvršni direktor Instituta za razvoj mladih i zajednice „Perpetuum mobile“ iz Banja Luke, koji već dugo godina radi na polju međunarodne saradnje i jačanja organizacija civilnog društva. Do sada je objavio kao autor i koautor petnaest naslova koji se tiču programa edukacije i istraživanja u sferi političkih partija, upravljanja projektima, edukacije javnih službenika, organizacionog razvoja i strateškog planiranja.

Kotizacija za obuku je 20 KM. Kotizacija pokriva troškove organizacije i logistike, radni materijal, hranu i osvježenje, štampu materijala i priručnik za učesnike.

Organizator ne snosi troškove smještaja i puta.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj obuci, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 11. februara 2019. godine do 12 časova na https://goo.gl/forms/KpoRTq643p7dPEDa2

Broj mjesta je ograničen. Ukoliko broj učesnika bude veći od planiranog, CEREBRA će organizovati i novu radionicu u novom terminu.

Odabrani učesnici će biti obaviješteni o učešću putem emaila.

Po završetku obuke, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju obuke.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Izdvajamo neke od komentara učesnika sa prethodne obuke:

“Hvala na mogučnosti za napredovanje i za stečeno znanje.”

“Efektivno, konkretno i vrlo jasno.”

“Odlični ste. Dosta korisnih informacija je bilo na ovoj obuci.”

“Sjajan način rada, opuštena radna atmosfera i vrhunski predavač.”

Scroll to top