NAJAVA: Forum mladih kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluka

Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka organizuje događaj “Forum mladih kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluka”, koji će se održati u period od 09. do 13. novembra, u prostorijama banjalučkog Doma omladine.  

Ovaj događaj za cilj ima upoznavanje javnosti sa planovima i programima političkih partija i njihovih mladih kandidata, kao i aktivnosti koje možemo očekivati od budućih mladih odbornika. Forum takođe ima za cilj informisanje i upoznavanje sa potrebama i prioritetima mladih iz naše lokalne zajednice.

Diskusija će biti usmjerena ka pitanjima o položaju mladih, omladinskoj politici, prepoznavanju problema i prepreka sa kojima se mladi susreću u lokalnoj zajednici, te prijedloga mogućih rješenja i načina prevazilaženja istih. Neke od specifičnih oblasti kojih ćemo se dotaći su: mobilnost mladih, obrazovanje, informisanje i učešće mladih, zapošljavanje, turizam i druge teme značajne za mlade.

Forum mladih kandidata zamišljen je kao javna debata i diskusija te prostor za izražavanje slobodnog mišljenja i stavova, promociju i afirmisanje mladih predstavnika političkih partija koje učestvuju na Lokalnim izborima za Skupštinu grada Banjaluka.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adresa koordinatora ovog događaja: dajana@cerebra-ngo.com i draganade@cerebra-ngo.com

NAPOMENA:

Događaj će se organizovati uz poštovanje svih epidemioloških mjera i preporuka od strane javnih institucija. Broj mjesta za prisustvo događaju biće ograničen, a praćenje događaja osigurano i putem stream platforme na stranici NGO CEREBRA.

Scroll to top