POZIV: Druženje na Bardači za učesnike EKO-ŠETNJI

Dragi prijatelji i učesnici prve sezone volonterskih i rekreativnih akcija EKO-ŠETNJA koje su održavane u protekla tri mjeseca u Banjaluci, Laktašima i Prnjavoru, zadovoljstvo nam je pozvati vas na druženje svih ,,šetača” kojim ćemo obilježiti uspješno okončanu sezonu čije smo rezultate prethodno predstavili!

Druženje je otvoreno za sve učesnike proteklih događaja a da biste učestvovali na istom potrebno je da rezervišete svoje mjesto putem linka koji je dostupan na OVOJ adresi: https://forms.gle/RmQekKwwZ4JmHcTs8

Okupljanje učesnika planirano je za SUBOTU, 17.10.2020. godine do 14h u Bardači kod Srpca (LINK – Google Maps). Na samom početku predviđeno je uvodno obraćanje i uručenje zahvalnica sponzorima i donatorima te zajednički ručak koji će se nastaviti uz druženje. Za zainteresovane učesnike osigurano je noćenje.

Ukoliko se odlučite doći javnim prevozom, imajte u vidu da je najjednostavniji način za transport iz Banjaluke linijom Banjaluka – Srbac (Pavlović Turs) čija je polazna stanica kod Prirodno-matematičkog fakulteta odakle polasci subotom saobraćaju u terminima: 06.00, 12.30, 15.15.

Za vožnju je potrebno cca 1h, te izlazite na stanici Razboj Lijevčanski odakle možemo organizovati prevoz do Bardače.

Učesnici šetnji nisu u obavezi plaćanja kotizacije za učešće u događaju i svi troškovi (osim troškova transporta) su pokriveni.

Za sve dodatne instrukcije, informacije i detalje budite slobodni da se obratite organizatorima.

CEREBRA, SOPMF i SaMSIC tim!

Scroll to top