Radionica: Uvod u storytelling

Storytelling još jedan novih “atraktivnih” pojmova koji je sve zastupljeniji u poslovnom, ali i svakodnevnom okruženju. Od iskona čovjeka postoje tri osnovne potrebe, potreba za hranom, za reprodukcijom i pričanjem odnosno izražavanjem (verbalnim i neverbalnim).

Storytelling objedinjuje splet vještina, znanja, razumijevanja komunikacije, kao i i emocionalne inteligencije koja je jedan od ključnih segmenata storytelling-a.

Kroz radionice storytelling-a učimo:

  • voditi pozitivan razgovor sa sobom(što je temelj samopouzdanja)
  • postajemo svjesniji riječi i pokreta (gestike i mimike) koje koristimo
  • učimo o mozgovnom jeziku (načinu primanja, procesiranja i slanja informacija/poruka)
  • o subliminarnim porukama
  • o tremi i načinima kontrole/savladavanja
  • razumijevanju fizičkih i emocionalnih manifestacija treme
  • vrstama storytelling-a

Radionice su izrazito interaktivne sa mnogo pokaznih vježbi gdje učesnici imaju priliku izaći iz svoje zone komfora. Akcenat je na “imaju priliku” u okružen si podsticajnom okruženju, jer samostalan “korak” je ključan za izgradnju samopuzdanje.

Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA Banja Luka organizuje radionicu “Uvod u storytelling” koja će se održati, u utorak 6. oktobra 2020. godine u periodu od 18 do 20 časova u Domu omladine Banja Luka.

Radionicu će držati Amar Husnić, aktivista i omladinski radnik iz Mostara, diplomirani bachelor komunikologije. Nakon velikog broja seminara, radionica i edukacija u kombinaciji sa fakultetom stekao je određeno znanje i vještine koje je spreman prenositi drugima. Storytelling je nešto što objedinjuje i najbolje kazuje o vještinama i znanju koje prenosi. Epizodna iskustva u teatru su izrazito uticala na način i stil predavanja.

Za učesnike je obezbijeđen radni materijal i osvježenje.

Broj učesnika je ograničen.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj radionici, molimo Vas da se prijavite putem online forme najkasnije do 5. oktobra 2020. godine na https://forms.gle/SjAEjwhwTnKpFp2cA

Po završetku, učesnici dobijaju certifikate o pohađanju radionice.

Radionica se realizuje u sklopu P.O.K.R.E.T.-a, Programa osnaživanja kompetencija kroz razvoj, edukaciju i trening.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese: ik.cerebra@gmail.com

Događaj će se organizovati uz poštovanje svih epidemioloških mjera i preporuka od strane javnih institucija.

Scroll to top